• Wenda Gesprek

Nieuws

1ste en 2de prijs voor Gigant (v. Oscar) bij zijn M1 debuut!!

Een druk weekend voor Wenda, zaterdag startte ze al haar chique Firefly (v. Wynton) in Velddriel in de Klasse Lichte Tour en gisteren middag was het de beurt aan knappe Gigant (v. Oscar), die Wenda rijdt voor eigenaresse Saffira Wever. Wenda reisde met Gigant af naar Oostelbeers, daar werd op de buitenterreinen van Manege Soethout een dressuur wedstrijd georganiseerd en Gigant maakte hier zijn debuut in de Klasse M1.

Wenda en Gigant vormen een zeer sympathieke combinatie om naar te kijken en in Oostelbeers waren ze goed in vorm. Ondanks dat Wenda maar 10 minuten kon losrijden, (Wenda was namelijk haar rijbroek vergeten) stond Gigant super fijn aan de hulpen in Oostelbeers en Wenda weet Gigant vakkundig door de proeven heen te sturen. Met meerdere achten op het protocol behaalde Gigant een 1ste en 2de prijs met super scores van 71,83% en 69,33%.

Een veelbelovend debuut voor Gigant in de Klasse M1!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites