• Wenda Gesprek

Nieuws

Britt en Flash winnen selectie voor Jumping Amsterdam!

Britt met haar gewonnen deken in Houten

Wenda geeft elke vrijdag avond clublessen bij de Rijvereniging in Helvoirt, daar volgt ook springruiter Britt Maasen de clubles van Wenda. Britt is super fanatiek en gedreven, inmiddels is ze met haar paard Flasch (v. Warrant) M1 dressuur en Z springen (1.30m). Afgelopen weekend stond bij Manege de Zilvia's Hoeve in Houten een selectie wedstrijd voor Jumping Amsterdam op het programma.

Britt kwam in Houten aan de start met haar Flash en waren in topvorm in het grote deelnemersveld. Het parcours ging over 2 fasen en Britt en Flash vlogen over de hindernissen heen, ze lieten alle balken liggen en hadden de snelste tijd. Dit betekende dat Britt gewonnen had en tevens haar ticket voor Jumping Amsterdam heeft binnengesleept. Britt is hier enorm blij mee en heeft nu al zin om tijdens Jumping Amsterdam in actie te komen, echter duurt het nog wel even. Want Jumping Amsterdam wordt eind januari 2021 georganiseerd in de Ray in Amsterdam.

Wenda feliciteert Britt met har mooie overwinning in Houten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites