• Wenda Gesprek

Nieuws

Charmaine Daniels en Gregoriana (v. Senado) Reserve Kringkampioen!!

In Berkel-Enschot bij Manege de Kraan stond afgelopen weekend de laatste selectie wedstrijd voor Kring de Baronie op het programma, Wenda's leerlinge Charmaine Daniels die elke twee weken bij Wenda traint, kwam hierbij aan de start in de Klasse B met haar paard Gregoriana (v. Senado)

Charmaine vormt met Gregoriana sinds september een combinatie en ze hebben dit indoor seizoen al verschillende mooie resultaten geboekt. Charmaine en Gregoriana vormen een mooie combinatie om naar te kijken en in Berkel-Enschot lieten ze een prima proef zien. Dit werd gewaardeerd door de jury met 197 punten en dit was goed voor een 4de prijs.

Omdat alle selectie wedstrijden van Kring de Baronie al verreden zijn, kan meteen de eindstand van de Kring worden opgemaakt. Hierin is Charmaine en Gregoriana op een 2de plaats geëindigd en dit betekent dat ze Reserve Kring Kampioen Klasse B zijn geworden. Een super mooi begin voor de nog prille combinatie! Op naar de Brabantse Kampioenschappen op 27 januari!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites