Skip to main content

Nieuws

Danielle en Danny aan de start tijdens Alrako KFPS Kampioenschap dressuur!

Danielle en haar Ellie (v. Epke474)

Het Alrako KFPS Kampioenschap Dressuur is een Nederlandse Kampioenschappen voor Friese paarden en is een landelijke competitie (klasse B tot en met ZZ-L) en een initiatief van de fokverenigingen, met als doel het gebruik van Friese paarden onder het zadel te blijven stimuleren en naar een hoger niveau te tillen. De selectiewedstrijden worden door het gehele land gehouden. Alle ruiters met een KNHS startkaart en een KFPS geregistreerd Fries paard kunnen meedoen aan de dressuurcompetitie. 

Wenda's leerlinge Danielle vd Plas en Danny Braat trainen beide zeer fanatiek bij Wenda en hebben met hun Friese paarden Ellie Fan Redlum (v. Epke474) en Doeke van de Meikade (v. Maeije440) zich weten te plaatsen voor de Alrako KFPS Kampioenschap Dressuur. Zowel Danielle als Danny hebben selectie wedstrijden door heel het land gereden en zich telkens in de prijzen gereden en daardoor mogen ze gaan strijden om titel aankomende zondag in Ermelo.

Danielle zal in de Klasse B en Danny in de Klasse M2 aan de start verschijnen en Wenda wenst ze allebei veel succes toe in Ermelo!