Skip to main content

Nieuws

Danique en Dimphy rijden mooie scores in Moergestel!

Danique en haar Mick

Afgelopen maandag stond bij vereniging Fevior in Moergestel een avond dressuur wedstrijd op het programma, hier kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start. Namelijk Danique Mathijssen met haar stoere Mick (v. Hometown) in de Klasse B en Dimphy van de Loo met haar sympathieke Dapoer in de Klasse Z1.

Danique en haar stoere Mick trainen nu klein half jaartje bij Wenda en Danique vormt een onwijs stoere combinatie met Mick. In Moergestel zette ze hun beste beentje voor, de eerste proef verliep erg netjes en de tweede proef was Mick een heel klein beetje moe en daardoor ontstonden er kleine slordigheidsfoutjes. De scores mogen er zijn met 211 en 196 punten, kan Danique weer vijf winstpunten bij schrijven!

Dimphy traint al jaren bij Wenda en gingen nu in Moergestel weer voor het eerst na een jaar corona pauze op wedstrijd. Dapoer had er zin in in Moergestel, Dimphy had haar handjes vol, maar wist Dapoer vakkundig door de proef heen te sturen. Voor de eerste keer na de corona pauze, was Dimphy tevreden en dit resulteerde in nette 209 punten.

Wenda feliciteert Danique en Dimphy met hun behaalde scores!