• Wenda Gesprek

Nieuws

Danny Braat wint Klasse L2 in Werkendam!

Ilona en haar Edy!

Wenda's leerlingen Ilona van Heusschen en Danny Braat reisde afgelopen weekend af naar de Selevia Hoeve in Werkendam, daar stond een dressuurwedstrijd voor paarden op het programma en dit ging niet onverdienstelijk.

Ilona kwam met haar schimmel Edy aan de start in de Klasse L1. Ilona die met grote regelmaat bij Wenda traint, vormt een sympathieke combinatie met Edy en heeft haar goed aan het lopen de laatste periode. In Werkendam was Ilona tevreden over haar proeven en dit leverde haar een 2de en 3de prijs op met 192,5 en 195,5 punten.

Danny kwam met zijn 4-jarige merrie Noxx (v. Vangelis) aan de start in de Klasse L2 voor één proef. Danny traint elke week bij Wenda en is zeer fanatiek in het rijden en opleiden van zijn paarden. Noxx is een sympathieke merrie, die zich steeds meer ontwikkeld in haar zelfhouding en balans, daardoor kan Danny een zeer nette proef neer zetten in Werkendam. Dit leverde hem de overwinning op met 196 punten, waar Danny uiterst tevreden over was!

Wenda feliciteert Ilona en Danny met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites