Skip to main content

Nieuws

Dubbele overwinning voor Charmaine Daniels in de Klasse B met topscores!!

Charmaine en Gregoriana (v. Senado)

​Afgelopen donderdag stond in Loon op Zand bij Manege de Duikse Hoef een avond dressuur wedstrijd op het programma. Twee leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start en dit ging niet onverdienstelijk. 

Bij de pony's kwam Havanna Claasens aan de start met haar pony Shakira en ze maakte hun debuut in de Klasse DE-L2. Havanna en Shakira vormen een sympathieke combinatie en lieten in Loon op Zand correcte proeven zien voor de eerste keer in de L2 Klasse. Het resulteerde in twee maal een prima 2de prijs met 182 en 185 punten. Een geslaagd debuut dus!

In de Klasse B bij de paarden maakte Charmaine Daniels met haar Gregoriana (v. Senado) hun comeback, na een blessure van Gregoriana. Charmaine en Gregoriana vormen een prachtige combinatie en ze lieten keurige proeven zien in Loon op Zand, Charmaine zelf kwam ook zeer tevreden de ring uit. De jury wist de proeven van Charmaine te beoordelen met topscores van 211,5 en 208,5 punten en dit was goed voor een dubbele overwinning!! Een geslaagde comeback dus!

Wenda feliciteert zowel Havanna als Charmaine met hun behaalde prijzen!