• Wenda Gesprek

Nieuws

Dubbele overwinning voor Kimberley van Die in Boxtel!

Charlotte en haar Ruben (v. Flemmingh)

Afgelopen weekend werd er in Boxtel bij Manege de Langspier een dressuurwedstrijd voor paarden en pony's, daar kwamen drie leerlingen van Wenda aan de start. Namelijk Kaatje Schoenmakers in de Klasse DE-L2, Kimberley van Die in de Klasse DE-Z2 en bij de paarden kwam Charlotte Verhagen in de Klasse Z1 aan de start.

Kaatje en haar merrie Jojo vormen een mooie combinatie en ze zette in Boxtel hun beste beentje voort. Ze lieten een prima proef zien, die door de jury werd gewaardeerd met 188,5 punten en dit was goed voor de overwinning!

Kimberley en Champion's Look kwamen twee proeven aan de start, Kimberley had lekker gereden en was tevreden over haar proeven. Met percentages van 65% en 66% wist Kimberley twee maal de overwinning naar zich toe te trekken.

Tot slot kwam Charlotte en haar Ruben (v. Flemmingh) een proef aan de start. Charlotte was een beetje zenuwachtig voor haar proef, maar wist dit om te zetten in ontspanning en reed een keurige proef. De jury waardeerde haar proef met 68% en dit was goed voor een hele mooie tweede prijs!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites