Skip to main content

Nieuws

Dubbele overwinning voor L.James (v. Grey Flanell) met 70% tijdens selectie in Etten-Leur!

Het prachtige hoofd van L.James (v. Grey Flanell)

Wenda en haar stoere 6 jarige L.James (v. Grey Flanell) kwamen gisteren ochtend aan de start tijdens selectiewedstrijd voor de Regio Kampioenschappen in Etten-Leur op de mooie accommodatie van Hoeve de Grient. Wenda startte L.James twee proeven in de Klasse Z1 en dit ging niet onverdienstelijk. 

Het was vroeg uit de veren voor Wenda en L.James, want ze moesten om 09.24u de wedstrijd ring betreden, in de stromende regen lieten ze hun kunsten zien in de wedstrijd ring. L.James stond er prachtig aan, nergens werd er een foutje gemaakt en het beeld was zeer harmonieus op naar te kijken. Met meerdere achten voor schouderbinnenwaartsen, drafappyementen, eenvoudige wissels en zelfs negens voor de uitgestrekte draf. Wisten ze twee maal naar een prachtige score van 70% te rijden en daarmee ook meteen twee maal naar de overwinning. 

Wenda was uiterst tevreden over hoe L.James zich liet bewerken in de stromende regen en natuurlijk ook over het resultaat! Wenda is hier erg blij mee en gaat L.James nu weer doortrainen voor de volgende wedstrijd!