• Wenda Gesprek

Nieuws

Dubbele overwinning voor Lenneke vd Heuvel in Liempde!

Lenneke en Wenda tijdens een eerdere clinic!

Ondanks alle Covid-19 perikelen kunnen de wedstrijden in de hippische sector nog gewoon doorgaan, weliswaar zonder publiek en de kantines moeten dicht blijven. Wenda's leerlingen Lenneke vd Heuvel en Pleun Donkers reisde af naar Manege de Rekkendonken in Liempde om daar aan de start te verschijnen.

Lenneke kwam met haar pas 4 jarige Linford (v. Guardian S) na een lange wedstrijd pauze twee proeven aan de start in de Klasse B en dit ging voortreffelijk. Lenneke en Linford vormen een mooie combinatie en trainen elke week met veel inzet en enthousiasme bij Wenda. Lenneke vond het best wel een beetje spannend om weer op wedstrijd te gaan, maar de proeven verliepen super. Nergens werd er een foutje gemaakt en Lenneke had lekker gereden. De jury waardeerde de proeven met maar liefst 211 en 207 punten dit was goed voor twee maal de overwinning!

Pleun kwam met haar chique Irco Tango (v. Don Tango) aan de start in de Klasse Z1 en Pleun haar doel was een actieve proef neerzetten. Dit lukte, helaas trad er nog wel twee communicatie foutjes op. Dit kostte helaas punten, daar in tegen zaten er ook hele mooie onderdelen bij. De jury waardeerde de proef met 208 punten en dit was goed voor een prima derde prijs!

Wenda feliciteert Lenneke en Pleun met hun behaalde prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites