• Wenda Gesprek

Nieuws

Dubbele overwinning voor Manouk Reijrink in de Klasse DE-M1!

Manouk en Daantje in Reusel

Afgelopen weekend werd er op de buitenterreinen van Manege de Meulenhaoi in Reusel een dressuurwedstrijd georganiseerd voor paarden en pony's. Hier kwamen Wenda's leerlingen Manouk Reijrink en Danny Braat aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Manouk kwam met haar merrie Daantje twee proeven aan de start in de Klasse DE-M1. Manouk en Daantje hebben onwijs veel progressie gemaakt in de trainingen bij Wenda en dit komt tot uiting tijdens de wedstrijden. Met twee fijne proeven, met meerdere achten en zelfs een 9 wist ze allebei de proeven te winnen met 198,5 en 195 punten.

Ook Danny Braat kwam met zijn paard Eindhoven (v. Cicero Z) aan de start in Reusel in de Klasse Z1. Danny is enorm fanatiek en vormt met zijn paard Eindhoven een mooie combinatie. Ook Danny wist te winnen met zijn Eindhoven, leverde de proef 222,5 punten op en dit was goed voor de eerste prijs. Nu heeft Danny zijn punten binnen voor de Klasse Z2 en zal binnenkort in deze Klasse aan de start komen.

Wenda feliciteert Manouk en Danny met hun behaalde prijzen! 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites