Skip to main content

Nieuws

Dubbele overwinning voor Saffira Wever en Gigant (v. Oscar) in Best!

Danny met zijn Fries Doeke!

Afgelopen zondag stond in Best op de buiten terreinen van Manege Heuveleind een dressuur wedstrijd voor paarden op het programma. Veel amazone's en ruiters maakte van deze wedstrijd gebruikt om als laatste voorbereiding voor de Brabantse Kampioenschappen die aankomend weekend op het programma staat. Meerdere leerlingen van Wenda kwamen aan de start in Best en dit ging niet onverdienstelijk.

In de Klasse M1 kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start, namelijk Saffira Wever met Gigant (v. Oscar) en Danny Braat met Doeke en deze twee waren aan elkaar gewaagd! Saffira en haar Gigant vormen een prachtige combinatie, Saffira rijd nu weer een paar maanden na haar zwangerschap en de puzzelstukjes beginnen in elkaar te vallen. In Best liet Saffira twee keurige proeven zien, hier en daar kan de afwerking nog net iets mooier, maar het algemene beeld zag er enorm harmonieus uit! Het resulteerde in een dubbele overwinning met super scores van 210 en 220 punten! Een mooie voorbereiding voor de Brabantse Kampioenschappen!

Saffira werd op de voet gevolgd voor een andere leerling van Wenda, namelijk Danny en zijn mooie Friese parel Doeke. Danny traint elke week met zeer veel inzet en enthousiasme bij Wenda en in Best werd Danny zijn harde werken beloond. Doeke deed goed zijn best en ze lieten twee correcte proeven zien, dit resulteerde in twee maal een tweede prijs achter Saffira met 199,5 en 195 punten! 

In de Klasse Z2 kwam Esther van Strijp aan de start met haar stoere Elvis. Esther en Elvis vormen een super mooie combinatie en lieten in Best een proef zien met hele mooie onderdelen, maar in de galop ontstonden nog wat kleine communicatie foutjes. Dus daar lieten ze wat puntjes liggen, toch resulteerde het in een prima 4de prijs met 217 punten. Deze week nog even de puntjes op de i voor de Brabantse Kampioenschappen voor Esther en Elvis!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun behaalde prijzen!