• Wenda Gesprek

Nieuws

Eerste en tweede prijs voor Lenneke en Lindford (v. Guardian) in Liempde

Lenneke en haar Linford

Afgelopen zondag werd er op de buitenterreinen van Manege de Rekkendonken een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Twee leerlingen van Wenda kwamen aan de start in de Klasse L1, namelijk Lenneke van de Heuvel en Rajka Schouteren en dit ging niet onverdienstelijk.

Lenneke die al jaren bij Wenda traint, heeft haar Lindford (v. Guardian) goed aan het lopen in de trainingen en raken steeds beter op elkaar ingespeeld tijdens de wedstrijden. In Liempde liet ze twee prima proeven zien, waarbij in allebei de proeven een klein foutje optrad in de rechtergalop. Dit kostte punten, maar daarintegen zaten er ook hele mooie onderdelen in de proef. Het resulteerde in een eerste en tweede prijs met 203 en 194 punten!

Rajka staat bij Wenda op stal en is super fanatiek en ze vormt een prachtige combinatie met haar Icoon (v. Everdale) Rajka traint meerdere keren in de week bij Wenda en gaat met grote sprongen vooruit in de trainingen. Op wedstrijden heeft Rajka alleen nog een beetje moeite om de focus op het proefgerichte te houden, waardoor sommige onderdelen slordig afgewerkt worden en dit kost nu nog punten. De eerste proef viel Rajka buiten de prijzen met 188,5 punten. Maar in de tweede proef revancheerde ze zich en wist ze de rubriek voor Lenneke te winnen met 196,5 punten. Chapeau Rajka!

Wenda feliciteert zowel Lenneke als Rajka met hun mooie resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites