Skip to main content

Nieuws

Elize Besseling Nederlands Kampioen Klasse C-L1!

Elize met Igor!

Wenda's leerlinge Elize Besseling en Pleun van Assouw reisde gisteren af naar Ermelo, daar staat de komende dagen de Hippiade op het programma oftewel de Nederlandse Kampioenschappen dressuur voor pony's en paarden.

Elize kwam met twee pony's aan de start, met haar schimmel Igor die ze rijdt voor eigenaren kwam ze in de Klasse C-L1 en met haar palomino Sky kwam ze in de Klasse AB-M1 aan de start. Elize vormt met beide pony's een prachtige combinatie en met Igor liet ze een fantastische proef zien in Ermelo, deze werd door de jury gewaardeerd met 69,1% en dit was goed voor de eerste prijs. Oftewel de titel Nederlands Kampioen Klasse C-L1, een prestatie van formaat!

Met haar Sky ging Elize voortvarend op weg, maar helaas wilde Sky niet in de rechtergalop aanspringen en dit kostte ontzettend veel punten. Ze eindigde op een 12de plek.

Pleun van Assouw kwam met haar merrie Finesse aan de start in de Klasse DE-M2. Finesse was een beetje onder de indruk van de entourage in Ermelo, de proef verliep correct alleen zaten er teveel spanningsfoutjes in. Het resulteerde in een 18de plek.

Wenda feliciteert Elize met haar prachtige Nederlandse Titel met Igor!