• Wenda Gesprek

Nieuws

Elke Hoogeboom en Iris van Olphen maken hun debuut in Boxtel!

Elke met haar merrie Kaithlin

Eindelijk mogen er weer onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Door de Corona pandemie waren de wedstrijden stil komen te liggen, vanwege de corona regels van het kabinet. Nu is het weer toegestaan om onderlinge wedstrijden te organiseren voor eigen leden van je vereniging. Zo organiseerde gisteren paardrij-vereniging St. Martinus in Boxtel een onderlinge wedstijd voor hun eigen leden, hier kwamen twee leerlingen van Wenda aan de start en dit ging niet onverdienstelijk.

Iris van Olphen traint elke week zeer fanatiek bij Wenda, ze heeft inmiddels haar pony Twilight verkocht en heeft sinds een paar maanden haar eerste paard genaamd Donna. Donna is een echte schoolmaster voor Iris en ze zijn nog bezig om combinatie met elkaar te worden. Maar Iris wou deze wedstrijd op haar eigen club niet voorbij laten gaan en zo kon Iris kijken waar ze met Donna op dit moment in de training staat. Iris startte Donna in de Klasse L2 en wat was Donna braaf en Iris kwam tevreden de ring uit, natuurlijk zijn er altijd dingetjes die beter kunnen. Maar voor de eerste keer een proef rijden met Donna en dan ook nog een hele mooie score van 199,5 punten behalen, kan Iris niet anders dan tevreden zijn! Chapeau gedaan Iris!

Ook Elke Hoogeboom kwam op haar club aan de start met haar knappe merrie Kaithlin (v. Electron) en ze maakte hun debuut in de Klasse Z1. Kaithlin is pas 6 jaar oud en heeft relatief nog weinig wedstrijd ervaring, maar pakt het werk zeer goed op. Echter Kaithlin kan andere accommodaties soms ook een beetje spannend vinden, dus het doel voor Elke was om tevreden de ring uit te komen. En dit lukte, Kaithlin was erg braaf en Elke kon er goed aan blijven rijden. Er zaten ook nog wel paar communicatie foutjes in de proef, wat onvoldoendes opleverde. Maar het eerste winstpunt is binnen en dit betekent dat Elke en Kaithlin nu officieel een Z combinatie zijn. Goed gedaan Elke!

Wenda feliciteert Iris en Elke met hun debuut en hun mooie scores!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites