• Wenda Gesprek

Nieuws

Elke, Lotte en Pleun rijden zich naar de overwinning toe in Boxtel!

Lotte met haar Diva in Boxtel

 Afgelopen weekend werd er in Boxtel op de buiten terreinen van Manege de Langspier een twee-daags dressuur wedstrijd voor paarden georganiseerd. Hier kwamen verschillende leerlingen van Wenda aan de start. Maar liefst 3 leerlingen kwamen aan de start in de Klasse M1, Elke Hoogeboom startte haar merrie Kaithlyn (v. Electron) op zaterdag en op zondag kwamen Lotte Rambags met haar merrie Diva (v. Wynton) en Marlies Geerts met haar Gajes aan de start in de Klasse M1.

Voor Elke was dit haar debuut met haar merrie Kaithlyn in de Klasse M1, ondanks de spanning met het losrijden liep ze heel netjes door de M1 proef heen. Hier en daar nog wel een afwerkingsfoutje maar het resulteerde in een mooie overwinning met 189 punten.

Lotte is altijd erg nerveus op wedstrijden, Wenda was in Boxtel erbij om Lotte te begeleiden. Lotte en haar Diva vormen een mooie combinatie en lieten twee keurige proeven zien en dit resulteerde in twee maal de overwinning met 187,5 en 200 punten. Ook Marlies en Gajes kwamen in de rubriek van Lotte aan de start, Gajes had een klein beetje last van een plas in de bak, waardoor bij sommige oefeningen spanning op trad. Dit was jammer, het resulteerde in twee maal een 3de prijs met 180 en 175 punten,

Pleun Donkers kwam met haar Irco Tango (v. Don Tango) ook aan de start in Boxtel in de Klasse Z1. Pleun die al jaren traint bij Wenda, vormt een mooie combinatie met Irco Tango en ze krijgen steeds beter de smaakt te pakken in de Klasse Z1. Zo ook in Boxtel, ze lieten een prima proef zien waarbij het beeld mooi harmonieus was. Het resulteerde in de overwinning met 217,5 punten!

Wenda feliciteert haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites