• Wenda Gesprek

Nieuws

Esther en Elvis (v. Vitens) officieel Z2 combinatie!

​Les- en pensionklant Esther van Strijp reisde zondagochtend vroeg af naar Boxtel, daar werd op de buitenterreinen van Manege de Langspier een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Esther kwam met haar stoere Elvis (v. Vitens) twee proeven aan de start in de Klasse Z2 en dit ging niet onverdienstelijk.

Esther en Elvis vormen een prachtige combinatie en Esther traint elke week met veel inzet en doorzettingsvermogen bij Wenda. Elvis wil graag teveel meedenken en dan is het aan Esther om Elvis goed aan de hulpen te houden. In Boxtel was dus de missie van Esther om controle te houden in de proeven en dit lukte! Elvis bleef in allebei de proeven mooi wachten op de hulpen van Esther en daardoor werden er geen fouten gemaakt in de proeven.

De jury wist de proeven te beoordelen met 208,5 en 205 punten en een 1ste en 2de prijs! Met dit resultaat zijn Elvis en Esther nu officieel Z2 combinatie!

Wenda feliciteert Esther met dit behaalde resultaat!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites