Skip to main content

Nieuws

Esther en Elvis (v. Vitens) winnen selectie Klasse Z2 in Kaatsheuvel!!

Esther en haar Elvis (v. Vitens)

Les- en pensionklant Esther van Strijp traint elke week fanatiek bij Wenda! Esther heeft haar stoere Elvis (v. Vitens) zelf zadelmak gemaakt en samen met Wenda opgeleid tot het niveau waar ze nu zijn, de Klasse Z2! Esther reisde gisteren af naar Kaatsheuvel, daar stond een selectie dressuur wedstrijd op het programma voor Kring de Baronie!

Op de prima buitenterreinen van Manege de Kegelear lieten Esther en Elvis zien dat ze in vorm zijn, de proef verliep naar tevredenheid van Esther. Elvis liep mooi in de aanleuning en Esther had over elke pas controle, dit resulteerde in een hele mooie overwinning met 448 punten! Een super resultaat en al het harde werken van Esther wordt beloond!

Ook les- en pensionklant Saffira Wever kwam aan de start in Kaatsheuvel, Saffira startte haar knappe Gigant (v. Oscar) in de Klasse M1. Saffira en Gigant vormen een mooie combinatie en de stap- en drafonderdelen verliepen goed, helaas ontstonden er in de galoponderdelen foutjes. Dit leverde helaas onvoldoendes op, maar Saffira en Gigant wisten zich toch in de prijzen te rijden. De jury beoordeelde de proef met 203 punten en een prima 4de prijs!

Wenda feliciteert Esther en Saffira met hun behaalde prijzen!