Skip to main content

Nieuws

Fantastische 2de prijs in Finale Lichte Tour Inter 1 voor Firefly tijdens CDI3 Exloo!

Fantastische 2de prijs en een persoonlijk record voor Firefly (v. Wynton) in de Finale Intermediaire 1 Kür op Muziek tijdens CDI3*** Exloo

Wenda en haar chique Firefly waren de afgelopen dagen te vinden in Exloo tijdens Internationale CDI3*** Lichte Tour wedstrijd! Firefly had het goed naar zijn zin in Exloo, hij groeide elke dag in de wedstrijd, met een hele constante en gecontroleerde proef liep Firefly in de Intermediaire 1 naar een hele mooie 6de prijs toe met bijna 68%!

Daarmee plaatste Wenda en Firefly zich voor de Finale Kür op Muziek Intermediaire 1 zaterdagavond laat! In de Kür vielen alle puzzelstukjes in elkaar, op de klanken van Neil Daimond liep Firefly fantastisch, elke pas was raak en op de muziek. Het beeld was mooi harmonieus om naar te kijken en Wenda kon alleen maar genieten in de Kür van Firefly!

De vijf juryleden beoordeelde de Kür met een onwijs gave score van 71,76% en dit is tevens een persoonlijk record voor Firefly! Daarmee wisten Wenda en Firefly op een hele gave 2de plek te eindigen in een heel sterk deelnemersveld!

Wenda is enorm blij met hoe Firefly heeft gepresteerd in Exloo!