Skip to main content

Nieuws

Fantastische 3-daagse subtop wedstrijd in Houten voor Wenda en haar Firefly (v. Wynton)!

Wenda en haar Firefly (v. Wynton) waren van dinsdag t/m donderdag te vinden in Houten, daar werd op de mooie buiten terreinen van Manege Zilfia's Hoeve een 3-daagse subtop wedstrijd georganiseerd. Wenda en haar Firefly kwamen aan de start in de Lichte Tour!!

Firefly had het goed naar zijn zin in Houten en gaf Wenda elke dag een fijn gevoel! Wenda heeft Firefly bewust even thuis gehouden om hem door te trainen en daar plukte ze nu de vruchten van. Firefly liep elke dag met veel veer van de grond af, hij heeft veel meer balans gekregen in de galop en de wissels zijn nog mooier bergop door gesprongen!

Het deelnemers veld van maar liefst 34 deelnemers in Houten was van ongekend hoog niveau en Wenda en Firefly wisten zich goed staande te houden! Met twee maal een 7de prijs en een gave 4de prijs met scores van net geen 70%, 71,1% en tot een persoonlijk record van 72% in de Kür op Muziek voor Firefly!!! Is Wenda enorm tevreden over de 3-daagse subtop wedstrijd in Houten!

Volgende wedstrijd is over twee weken in Waregem (B), daar mogen Wenda en Firefly aan de start verschijnen in de Internationale CDI3*** Lichte Tour