• Wenda Gesprek

Nieuws

Firefly (v. Wynton) loopt naar 1ste en 2de prijs toe in Neerijnen!

Gisteren stond er in Neerijnen een Subtop wedstrijd op het programma, Wenda kwam hier aan de start met haar chique Wynton nakomeling Firefly in de Lichte Tour. Voor Firefly was dit zijn eerste outdoor wedstrijd en hij had er zin in. Firefly was erg energiek en Wenda had haar handjes vol om dat in goede banen te begeleiden. 

In de Prix St. Georges sloop er een foutje in de serie om de drie en in de wissel na de uitgestrekte galop, verder liet Firefly een enorm fijn drafgedeelte zien in de Prix St. Georges. Hierin wisten Wenda en Firefly een prima 2de prijs te behalen met 67,94%

De Intermediaire 1 verliep nog beter als de Prix St. Georges, in de Intermediaire 1 werden er geen foutjes gemaakt en draaide Firefly hele mooie pirouettes en er werd zelfs een acht gescoord voor de serie om de twee wissels! Hierin wisten Wenda en Firefly zich naar de overwinning te rijden met 69,14%.

Een heel mooi begin van het outdoor seizoen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites