Skip to main content

Nieuws

Firefly (v. Wynton) loopt naar mooie 6de prijs met 70,45% tijdens Kür in St. Truiden (B)

Wenda en haar chique Firefly (v. Wynton) waren afgelopen paasweekend te vinden in St. Truiden (B), daar stond een internationale CDI3* wedstrijd op het programma. In het zonovergoten St. Truiden kwamen Wenda en Firefly aan de start in de Lichte Tour en beleefde een mooie wedstrijd.

Firefly liep een prima Prix St. Georges proef in de spannende maar mooie entourage in St. Truiden, hierin behaalde ze een prima 7de prijs met 69,1%, daar was Wenda erg tevreden over. In de Intermediaire 1 proef was Firefly erg bang, dit kwam door spelende kinderen langs de wedstrijdring. Niet handig en daardoor ontstonden er helaas fouten in de Intermediaire 1 proef. Toch wisten Wenda en Firefly zich te kwalificeren voor de grote finale Kür op Muziek Intermediaire 1.

Wenda en Firefly wisten zich te revancheren in Kúr, want het vertrouwen bij Firefly was weer terug en ze zetten een mooie Kür neer. Dit leverde een internationaal persoonlijk record op van 70,45% en een hele mooie 6de prijs in het enorm sterke deelnemersveld!

Firefly heeft weer onwijs zijn best gedaan in St. Truiden en enorm veel ervaring weer opgedaan, met mooie resultaten! Smaakt naar meer!