• Wenda Gesprek

Nieuws

Firefly (v. Wynton) tikt weer de 69% aan in de Lichte Tour!

Wenda met de trotse fokster van Firefly, Claudia Steenbakkers!

Wenda en haar chique Firefly (v. Wynton) vormen een prachtige combinatie en hebben de smaak goed te pakken in de Klasse Lichte Tour. Firefly is een heel talentvol paard, gaat er altijd 300% voor. De laatste maanden boekt Firefly enorme progressie, hij wint aan kracht, wordt steeds constanter en Wenda kan hem steeds meer opener voor stellen in de aanleuning!  

Gisterenmiddag kwamen Wenda en Firefly in Uden op de buiten terreinen van Manege Olympic aan de start in de Prix. St. Georges en de Intermediaire 1. Firefly liet een hele fijne Prix St. Georges proef zien, nergens werd er een foutje gemaakt en Wenda had elke pas controle! Het resulteerde in een hele mooie 2de prijs met 69,34%. In de Intermediaire 1 liep Firefly wederom fijn, alleen ontstond er een communicatie foutje tijdens het aangalopperen en een klein storinkje na een vliegende wissel, dit kostte punten. Het resulteerde nog in een 4de prijs met een prima percentage van 67,35%!.

Dit is de vierde nationale wedstrijd oprij dat Firefly in de Lichte Tour minimaal de 69% aantikt! Tevens is dit een mooie voorbereiding op aankomende week, Wenda en Firefly zullen aan de start verschijnen tijdens internationale CDI*** Lichte Tour wedstrijd in St. Truiden (B)! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites