• Wenda Gesprek

Nieuws

Firefly (v. Wynton) zet zijn zege reeks voort in Someren!

​Wenda reisde gisterenmiddag af naar Someren met haar chique Wynton nakomeling Firefly. Daar werd bij Manege Het Keelven een subtop wedstrijd georganiseerd voor de Klasse's ZZ-Zwaar t/m Grand Prix. Wenda en haar Firefly kwamen aan de start in de Lichte Tour en dat ging niet onverdienstelijk.

Firefly liep een hele fijne Prix St Georges proef, hij was in Someren een klein beetje frisser dan normaal vanwege het koude weer. Maar dat kwam de draf eigenlijk wel ten goede, het resulteerde in een score van bijna 67% en daarmee wisten ze de Prix St Georges te winnen!!

Tijdens de Intermediaire 1 proef begon de sneeuw die op het dak in Someren lag te schuiven en daardoor ontstond er een beetje spanning bij Firefly. Hierdoor gingen beide series de mist in en dit leverde dikke onvoldoendes op de protocollen. Jammer, maar het resulteerde toch in percentage van bijna 64%

Wenda is blij met het gevoel wat Firefly vooral in de Prix St Georges proef gaf en ze gaat hem weer rustig door trainen voor de volgende wedstrijd!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites