• Wenda Gesprek

Nieuws

Floor Bogaers Weekend Kampioen tijdens Nootdorpse Dressuurdagen!

Floor met Igor

Wenda's leerlinge Floor Bogaers reisde afgelopen week af naar Nootdorp om daar aan een nationale meerdaagse wedstrijd deel te nemen met haar twee pony's Milton en Igor. Floor die elke week met beide pony's fanatiek traint had een zeer goed weekend in Nootdorp, met elke pony kwam Floor zes proeven aan de start.

Met haar jonge pony Milton startte ze in de Klasse DE-L2 en Milton was zeer braaf, ondanks dat hij af en toe de entourage nog wel een beetje spannend vindt. De resultaten waren naar tevredenheid met Milton met drie keer een eerste prijs en twee keer een tweede prijs! Milton heeft zeer veel ervaring opgedaan in Nootdorp.

Maar haar andere topper Igor startte Floor in de Klasse C-Z2 en ze waren in super vorm in Nootdorp. Igor pakte alle dagen zeer fijn aan en ze lieten keurige proeven zien. Dit resulteerde in vier keer een eerste prijs en een tweede en derde prijs. Daarmee zijn Floor en Igor Weekend Kampioen geworden met een gemiddeld percentage van 66,5%

Floor is enorm tevreden over hoe de pony's hebben gepresteerd en gaat zich nu voorbereiden op het winterseizoen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites