Skip to main content

Nieuws

Garina S (v. Zizi Top) loopt onder Wenda een prima oefendressuur in Uden!

Wenda en Garina S (v. Zizi Top)

Afgelopen vrijdagavond reisde Wenda met de sympathieke merrie Garina S (v. Zizi Top) af naar Uden, daar stond een oefendressuur op het programma op de buitenterreinen van Manege Olympic. Dit betekent dat je twee proeven kunt rijden en die worden beoordeeld door Grand Prix juryleden. Sinds een kleine twee maanden traint Wenda de 8 jarige merrie Garina S van eigenaresse Nina Mutsaers en Wenda reisde naar Uden af om te kijken hoe Garina S op een andere locatie aanvoelt en tevens om haar proeven te oefenen.

Wenda startte Garina S twee proeven in de Klasse Z1 en dit ging niet onverdienstelijk. Garina S had er duidelijk zin in en voelde zeer energie vol aan in Uden, daardoor ontstonden er nog wel afstemmingsfoutjes in de proeven. Maar Wenda was voor nu tevreden over hoe Garina S aanvoelde en de juryleden beoordeelde de proeven met 65% en 67%! 

Wenda gaat de komende weken aan de slag met het positieve jury commentaar, om vervolgens met Garina S officieel in de wedstrijdring te verschijnen op 12 mei in Boxtel!