Skip to main content

Nieuws

Gave 2de prijs voor Kaatje Schoenmakers tijdens selectie in Udenhout!

Kaatje en Doortje

Afgelopen weekend werd in Udenhout een selectie wedstrijd dressuur pony's van Kring de Baronie verreden, hier kwamen meerdere leerlingen van Wenda aan de start. 

In de Klasse DE-L1 kwam Kaatje Schoenmakers met haar pony Doortje aan de start. Kaatje traint elke week met zeer veel inzet en enthousiasme bij Wenda en maakt grote stappen in de trainingen bij Wenda. In Udenhout lieten ze een keurige proef zien en Doortje liep mooi nageeflijk, dit werd gewaardeerd door de jury met maar liefst 208,5 punten en een hele gave 2de prijs in het sterkte deelnemersveld!

In de Klasse DE-M1 kwam Havanna Claasens aan de start met haar pony Shakira. Havanna is pas net overstapt naar de M1 klasse en moet nog ervaring krijgen in deze klasse. In Udenhout liet ze een proef zien met hele mooie onderdelen, maar ook mindere onderdelen. Toch waardeerde de jury de proef van Havanna met een prima 3de prijs en 180 punten.

In de Klasse DE-Z1 kwam Josje Maas met haar pony Libero aan de start. Josje en Libero vormen een mooie combinatie en in Udenhout lieten ze een correcte proef zien, in zijn geheel zou Josje de proef met meer lef mogen rijden. Het leverde in het grote deelnemersveld een prima 6de prijs op met bijna 64%!