• Wenda Gesprek

Nieuws

Geslaagd training weekend voor Stella van Beers!

Stelle en Wenda na de training

Inmiddels zijn we al weer twee weken verder in het nieuwe jaar 2022. De afgelopen periode was er weinig nieuws, dit kwam ivm de vorige lockdown en dat er geen wedstrijden waren. Gelukkig mogen vanaf afgelopen weekend weer meetmoment georganiseerd worden en kunnen we weer heel de dag sporten en lesgeven. Super fijn!

Tijdens de lockdown heeft Wenda en haar leerlingen niet stil gezeten. Wenda traint haar paarden Firefly (v. Wynton), L.James (v. Grey Flanell) en Kalypso Dancer (v. Lord Leatherdale) gewoon lekker door. Daarnaast hebben ook Wenda's leerlingen de lockdown gebruikt om hun pony's en paarden verder te gymnastiseren in het basis werk om straks tijdens de meet momenten en de latere wedstrijden daar weer profijt van te hebben in de wedstrijdring.

Afgelopen weekend was Stella van Beers met haar pony Mae bij Wenda om drie dagen achter elkaar te trainen. Mae bleef logeren bij Wenda op stal en Stella reisde elke dag op en neer. Het waren onwijs leuke dagen voor Stella met vele nieuwe inzichten, nieuwe oefeningen en huiswerk is ze na drie dagen intensief trainen weer huiswaarts gekeerd. 

Wil jij ook een weekend trainen bij Wenda, informeer vrijblijvend bij Wenda naar de mogelijkheden!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites