• Wenda Gesprek

Nieuws

Gigant (v. Oscar) wint Bronzen medaille tijdens Brabantse Kampioenschappen!

Het zijn drukke dagen voor Wenda en haar paarden, afgelopen donderdag kwam ze succesvol aan de start in Someren met haar paard Firefly (v. Wynton) in de Lichte Tour. Gisteren verscheen Wenda met haar andere paard Gigant (v. Oscar) in de wedstrijd ring tijdens de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel!

Wenda en Gigant kwamen aan de start in de Klasse M1 en in Schijndel waren ze in super vorm. Gigant liep een hele mooie harmonieuze eerste proef, waar Wenda enorm tevreden over was. De jury wist deze proef te waarderen met een super score van 71,1% en een mooie 2de prijs. Dit was goed genoeg om later op de avond te mogen overkampen.

In de overkamping zette Gigant wederom zijn beste beentje voort en lieten ze wederom een hele keurige proef zien. Ditmaal waardeerde de jury de proef van Wenda en Gigant met 68,3% en dit leverde een mooie 3de prijs op. Dit betekende dat Wenda en Gigant in het eindklassement op een fantastische 3de plaats zijn geëindigd in het hele sterke deelnemersveld en daarmee mochten ze de bronzen medaille in ontvangst nemen!!!

Daarmee hebben Wenda en Gigant zich ook geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 8 maart! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites