• Wenda Gesprek

Nieuws

Hippiade oftewel NK van start in Ermelo!

Wenda en haar L.James (v. Grey Flanell)

Deze week staat in Ermelo bij het KNHS hippisch centrum in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen ook wel de Hippiade genoemd. Honderden deelnemers zullen aan de start verschijnen in de verschillende disciplines dressuur, springen, afdelingsdressuur en voltige. Alle deelnemers gaan proberen die felbegeerde Nederlandse Titel in de wacht te slepen.

Zowel Wenda als Wenda's leerlinge Elize Besseling zullen aan de start verschijnen in Ermelo en hun uiterste best doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wenda zal met haar 6 jarige knappe L.James (v. Grey Flanell) in de Klasse Z1 aan de start verschijnen op donderdag 18 augustus. Terwijl Elize woensdag 17 augustus aan de start verschijnt met haar chique pony Sky in de Klasse AB-L1.

Allebei hebben ze er hard voor getraind de afgelopen weken en zijn in vorm. Maar dat is het nog altijd afwachten hoe de proef verloopt, hoe de omstandigheden zijn en hoe de jury erover denkt! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites