• Wenda Gesprek

Nieuws

Jan Mathijssen rijd zich naar 2de prijs tijdens Brabant Horse Trials!

Jan en Geronimo in actie!

Wenda geeft niet alleen dressuurruiters en amazone's les, maar ook springruiters en eventing ruiters weten de weg naar Wenda te vinden. Dressuur is ook van groot belang tijdens een springparcours of eventing wedstrijd. Daarom traint Jan Mathijssen elke twee weken bij Wenda, om zijn dressuur op peil te houden. Jan komt met zijn paard Geronimo (v. Tangelo vd Zuuthoeve) uit in de Klasse Z eventing en reisde afgelopen weekend af naar Schaijk!

In Schaijk stond de Brabant Horse Trials op het programma op de mooie accommodatie van het Fira Center, deze accommodatie is net nieuw geopend. Op zaterdag stond de Dressuur en het Springen op het programma en op Zondag werd de cross verreden. Jan en Geronimo waren in topvorm in Schaijk, zowel in het spring parcours als in de cross kwamen ze foutloos doorheen. Met daarbij een fijne dressuurproef wist Jan zich naar een mooie 2de prijs te rijden in het sterke deelnemersveld!

Wenda feliciteert Jan met zijn mooie behaalde 2de prijs!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites