• Wenda Gesprek

Nieuws

Jennifer en Linn rijden beide naar 2de prijs toe in Berkel-Enschot!

Niet alleen Wenda kwam aan de start in Berkel-Enschot bij Manege de Kraan, ook Wenda's leerlingen Jennifer van Uden en Linn Kwantes kwamen in Berkel-Enschot aan de start en dit ging niet onverdienstelijk. Jennifer kwam met haar paard Joris (v. Everdale) voor de laatste keer aan de start in de Klasse L1, ze begonnen de proef zeer voortvarend in Berkel-Enschot. Helaas was het erg onrustig langs de wedstrijdring en daardoor bouwde Joris wat spanning op, maar Jennifer wist dit vakkundig op te lossen. Het resulteerde in een mooie 2de prijs met 203 punten.

Ook Linn Kwantes deed goede zaken in Berkel-Enschot met haar sympathieke pony Luuk kwam ze aan de start in de Klasse AB-B. Voor Linn was dit haar laatste wedstrijd met Luuk, want inmiddels heeft Linn al een nieuwe pony waar ze haar paardrij-carrière verder op gaat doorzetten. De laatste proef met Luuk ging erg goed, Linn reed zeer secuur en Luuk had er zin in. Het resulteerde in een mooie 2de prijs met 199,5 punten!

Wenda feliciteert Jennifer en Linn met hun behaalde tweede prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites