• Wenda Gesprek

Nieuws

Jessie en Lenneke in de prijzen tijdens wedstrijden in Hapert en Den Dungen!

Lenneke en haar Linford (v. Guardian)

Zowel in Hapert als in Den Dungen stond een dressuurwedstrijd voor paarden op het programma. Jessie de Beijer en Lenneke van de Heuvel trainen elke week met veel inzet en motivatie bij Wenda.

Jessie reisde naar Hapert met haar paard Mellow (v. Quasimodo) voor twee proeven in de Klasse B. Sinds een paar maanden traint Jessie bij Wenda en ze vormen een mooie combinatie samen. In Hapert stond Mellow goed aan de hulpen en dit resulteerde in prima correcte proeven. De jury wist de proeven te beoordelen met 193 en 202 punten en dit was goed voor twee maal een tweede prijs!

Lenneke reisde naar Den Dungen met haar paard Linford (v. Guardian) voor één proef in de Klasse L1, dit was tevens een selectie wedstrijd voor Kring Hart van Brabant. Linford vind andere paarden nog een beetje spannend. Dus het losrijden is altijd een uitdaging voor Lenneke, helaas schrok Linford enorm van een ander paard en daardoor werd Lenneke van Linford gelanceerd met het losrijden. Lenneke had toch wel flink pijn, maar wilde perse de proef rijden en dit lukte! De proef was erg tam, maar er werden een fouten gemaakt. De jury waardeerde de proef met 198 punten en dit was goed voor een vierde prijs! Hier was Lenneke enorm blij mee!

Wenda feliciteert Jessie en Lenneke met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites