Skip to main content

Nieuws

Kaatje en Josje geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen!

Kaatje en Doortje!

Wenda's leerlingen Kaatje Schoenmakers en Josje Maas hebben zich geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel! 

Kaatje Schoenmakers traint nu een klein jaartje bij Wenda en Kaatje vormt een hele mooie combinatie met haar pony Doortje. Doortje is een goede leermeester voor Kaatje en ze beginnen elkaar steeds beter aan te voelen. Tijdens de selectie wedstrijden heeft Kaatje zich regelmatig in de prijzen gereden en daardoor hebben ze nu een startplek te pakken voor de Brabantse Kampioenschappen op 24 januari in de Klasse DE-L1!

Josje Maas traint al jaren bij Wenda en heeft haar pony Libero ook bij Wenda in pension staan. Josje en Libero vormen een prachtige combinatie en het zal voor Josje haar laatste Indoor Kampioenschappen worden bij de pony's worden. Josje wordt dit jaar 18 en het wordt dus haar laatste jaar bij de pony's, ook Josje heeft zich elke keer in de prijzen gereden tijdens de selectie wedstrijden en hebben zich daardoor ook geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen op 26 januari in de Klasse DE-Z1!

Wenda wenst Kaatje en Josje alvast veel succes toe in Schijndel!