• Wenda Gesprek

Nieuws

L.James (v. Grey Flanell) loopt naar dik 68% en een mooie 3de prijs tijdens selectie in Oirschot!

Onwijs stoere hoofd van L.James

Wenda en haar stoere 6 jarige L.James (v. Grey Flanell) hebben de smaak goed te pakken in de Klasse Z2, ze reisde gisterenochtend af naar Oirschot. Daar stond bij Manege 't Vierspan een selectie wedstrijd dressuur op het programma voor de paarden.

Het deelnemersveld was sterk in Oirschot en de Klasse Z2 werd in handicap verreden met de Klasse ZZ-Licht, Wenda en L.James waren in vorm in Oirschot. L.James maakt de laatste periode in de trainingen enorme progressie, hij krijgt meer kracht, balans en meer zelfhouding. Daardoor kan Wenda L.James ook mooier in de oprichting voorstellen in de proef en dit waarderen de juryleden.

De proef in Oirschot verliep erg harmonieus, enige smetje op de proef was dat één eenvoudige wissels minder mooi was. Met onder andere achten voor de uitgestrekte draf, draf- en galop appymenten wisten Wenda en L.James naar een score te rijden van dik 68% en dit was goed voor een mooie derde prijs. 

Wenda was erg blij met het gevoel wat L.James haar gaf in Oirschot!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites