• Wenda Gesprek

Nieuws

L.James (v. Grey Flanell) loopt tijdens wedstrijddebuut naar 1ste en 2de prijs!

Wenda en L.James

Wenda reisde zaterdagmiddag af naar Leende, daar werd op de buitenterreinen van Manege de Vosberg een dressuur wedstrijd voor paarden en pony's georganiseerd. Wenda had haar L.James (v. Grey Flanell) meegenomen naar Leende om daar L.James zijn allereerste debuut in een wedstrijd ring te laten maken. Wenda startte L.James meteen twee proeven in de Klasse M1 en dit ging niet onverdienstelijk.

L.James gedroeg zich voorbeeldig in Leende, hij vond het allemaal wel een beetje spannend. Hij was pas letterlijk voor de vierde keer mee op een ander terrein en L.James had nog nooit tussen de witte hekjes gelopen. Maar hij liep dapper door de proeven heen, helaas ontstonden er in de galop onderdelen meerdere foutjes. Dit leverde dikke onvoldoendes op en dit drukte de score, toch wist Wenda L. James naar een 1ste en 2de prijs te sturen met 190 en 194 punten.

L.James heeft super veel geleerd in Leende en het is nu een kwestie van kilometers maken in de wedstrijdring voor L.James!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites