• Wenda Gesprek

Nieuws

Laatste stagedag voor Eline Rokven bij Dressuurstal Wenda Welten

Eline met Kalypso (v. Lord Leatherdale)

Gisteren was het de laatste stagedag voor Eline Rokven bij Dressuurstal Wenda Welten!

Eline heeft vanaf begin Januari elke maandag en dinsdag stage gelopen. Eline ondersteunde Wenda in haar werkzaamheden en daarnaast heeft Eline veel geleerd over de verzorging, de omgang en over het management van de paarden!

Wenda gaat deze gemotiveerde en leergierige stagiaire missen op stal. Eline bedankt voor je inzet en je tijdens deze stage periode!

Dit betekent tevens ook dat er weer een plekje vrij is gekomen voor een nieuwe stagiaire! Lijkt het jouw leuk en leerzaam om bij Dressuurstal Wenda Welten stage te komen lopen? Dressuurstal Wenda Welten is een gecertificeerd stage bedrijf, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door middel van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Voor meer info kijk even op:
https://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details?t=Dressuurstal%20Wenda%20Welten&s&z&l=Nederland&b=False&c&lw&n&rg&i&pg=1&srt=relevantie&e=False&ToonOpKaart=False&ViewType=Lijst&SeedValue=57&LeerbedrijfId=d45e734c-7a6b-46b8-b60c-9b2e3c948a44&p&fbclid=IwAR1Rxx5mY--AFD4A0VRQ-EsFCQDjdxSwLWqYsalAPMOwS9uYJJIFTmXRm48

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites