• Wenda Gesprek

Nieuws

Lenneke en Linford (v. Guardian) score 208 en 202 punten tijdens Meetmoment!

Iris en haar Donna (v. Ziesto)

Afgelopen weekend stond in Boxtel op de buiten terreinen van Manege de Langspier een dressuurwedstrijd op het programma, twee leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start. Lenneke vd heuvel met haar sympathieke Linford (v. Guardian) in de Klasse L1 en Iris van Olphen met haar knappe Donna (v. Ziesto) in de Klasse L2.

Lenneke en Linford vormen een mooie combinatie en krijgen steeds meer vertrouwen in elkaar. In Boxtel had Lenneke haar zenuwen goed in bedwang en was Lenneke tevreden met de proeven die neer zette met Linford. De jury wist de proeven te beoordelen met 208 en 202 punten, dus meteen vier winstpunten in the pocket.

Iris en Donna hadden de pech dat er net een stortbui uit de hemel kwam vallen, voordat ze de proef moesten starten. De wedstrijd werd stil gelegd en na een pauze werd de wedstrijd naar binnen verplaats. Niet ideale omstandigheden om je proeven te rijden, maar wel fijn dat de wedstrijd nog kon worden afgereden. De proeven verliepen niet helemaal naar wens, er zaten teveel rommel foutjes in de proeven. Toch resulteerde het nog in 188 en 184 punten.

Wenda feliciteert Lenneke en Iris met de behaalde scores! 

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites