• Wenda Gesprek

Nieuws

Lenneke, Sita en Iris goed op dreef tijdens dressuurwedstrijd in Boxtel!

Lenneke en haar Linford (v. Guardian)

Wenda's leerlinge Lenneke vd Heuvel, Sita van Kastel en Iris van Olphen kwamen afgelopen zondag aan de start tijdens een dressuurwedstrijd in Boxtel. Op de mooie buiten terreinen werd ondanks de regen dapper gestreden om de prijzen.

Zowel Lenneke als Sita kwamen in de Klasse L2 aan de start voor één proef. Lenneke en haar chique ruin Linford (v. Guardian) zijn een mooie verschijning om naar te kijken, in Boxtel was Lenneke niet helemaal tevreden over haar proef. De aanleuning mocht stabieler en daardoor had Lenneke niet altijd de controle die ze graag wil hebben, toch wist de jury de proef te beoordelen met 200,5 punten en dit was goed voor een derde prijs! 

Ook Sita vormt met haar Just in Time (v. Enertainer) een mooie combinatie. Sita en Just in Time hebben even een wedstrijdpauze gehad en reden in Boxtel weer voor het eerst de ring binnen. Sita was tevreden over haar proef en had lekker gereden. De jury waardeerde de proef met 193 punten en dit was goed voor een prima vijfde prijs!

Iris kwam met haar merrie Donna (v. Ziesto) aan de start in de Klasse M2. Iris en Donna krijgen de smaak steeds beter te pakken in de M2 Klasse. In Boxtel reden ze een correcte proef die door de jury werd beoordeeld met 189 punten en dit was goed voor een mooie tweede prijs!

Wenda feliciteert haar pupillen met de mooie resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites