• Wenda Gesprek

Nieuws

Linn en Yvonne rijden ook naar 1ste prijs toe in Hilvarenbeek!

Niet alleen Wenda's leerlinge Saffira Wever kwam aan de start in Hilvarenbeek, ook Wenda's leerlingen Linn Kwantes en Yvonne Vergouwen kwamen aan de start in Hilvarenbeek en reden zich ook in de prijzen!

Linn kwam met haar nieuwe pony Spirit aan de start in de Klasse C-B! Linn heeft Spirit pas twee weken en wist Spirit meteen twee maal naar de overwinning te rijden met twee keer 192 punten! Een super knappe prestatie als je pas zo'n korte combinatie met je pony vormt! 

Wenda's leerlinge Yvonne Vergouwen traint pas sinds kort bij Wenda met haar grote reus Disaronno (v. Tuschinski). Yvonne vormt met haar paard Disaronno een mooie combinatie en in de trainingen bij Wenda wordt er hard getraind aan het rechtgericht zijn en het scherper maken van de hulpen van Disaronno. In Hilvarenbeek startte Yvonne twee proeven in de Klasse Z2 en de jury beoordeelde de proeven met 215 en 222 punten. Dit resulteerde in een mooie 1ste en 2de prijs!

Wenda feliciteert Linn en Yvonne met hun behaalde prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites