Skip to main content

Nieuws

Linn Kwantes wint laatste selectiewedstrijd in Goirle in de Klasse C-B!!

​Gisteren werden onder tropische temperaturen de laatste selectiewedstrijd van Kring de Baronie in Goirle verreden. Het was een prachtige concours, met een strodorp, dressuur en springen tegelijkertijd, mooie ringen en goed georganiseerd! Wenda's leerlingen presteerde onder de tropische omstandigheden zeer goed!

In de Klasse C-B kwam Linn Kwantes aan de start met haar Spirit! Linn en Spirit vormen een prachtige combinatie en in Goirle lieten ze een zeer keurige proef zien. Nergens werd er een foutje gemaakt en Linn was zeer gefocust, dit werd gewaardeerd door de jury met 208,5 punten en dit was goed voor een mooie overwinning in Goirle!

In de Klasse DE-B kwam Kaatje Schoenmakers aan de start met haar pony Doortje. Kaatje en Doortje vormen een zeer sympathieke combinatie en ze raken steeds beter op elkaar ingespeeld. In Goirle lieten ze een prima proef zien, waar Kaatje over tevreden was. Met onder meer een acht voor de houding en zit wisten ze naar 196 punten te rijden en een hele nette 5de prijs in een groot deelnemersveld!

Tot slot kwam Josje Maas aan de start in de Klasse DE-Z1 met haar Libero (v. Vitano). Josje zette in Goirle een keurige proef neer, nergens werd er een foutje gemaakt en Libero bleef mooi bergop lopen. Josje was tevreden toen ze de proef uit kwam, de jury beoordeelde de proef met 423 punten en een prima 4de prijs!

Wenda is trots op haar leerlingen, alle hebben ze goed gepresteerd onder deze tropische temperaturen!