Skip to main content

Nieuws

Wenda's leerlinge Luna en Bianca rijden zich in de prijzen in Haarsteeg

Luna een haar behaalde derde prijzen!

Wenda's leerlinge Luna Kastelijn en Bianca Daniels reisde af naar Haarsteeg, daar stond bij Manege Ars Longa een dressuurwedstrijd op het programma. Zowel Luna als Bianca trainen elke twee weken bij Wenda en voor Luna was dit haar eerste officiële wedstrijd met haar pony Proud in de Klasse D-B.

Luna en Proud vormen een mooie combinatie en het wedstrijd rijden is helemaal nieuw voor Luna, samen met Wenda hadden ze nog goed getraind in de week voor de wedstrijd. In Haarsteeg lieten ze twee correcte proeven zien en de jury waardeerde dit met twee maal een derde prijs met in elke proef meteen een mooie winstpunt te pakken!

Bianca kwam na anderhalf jaar weer aan de start na een rugoperatie bij Bianca en een blessure bij haar paard Ciosa. Ze startte in Haarsteeg meteen twee proeven in de Klasse L1 en dit ging niet onverdienstelijk. Ciosa is een merrie die wil werken en heel veel go heeft en het is aan Bianca de taak om dit in goede banen te begeleiden en dit lukte in Haarsteeg. De jury beoordeelde de proeven met een tweede en vierde prijs en in elke proef  werd er ook een mooie winstpunt gescoord.  

Wenda feliciteert Bianca en Luna met hun behaalde prijzen!