• Wenda Gesprek

Nieuws

Maar liefst zes leerlingen aan de start in Liempde!

Naomi en haar Faerobic!

Afgelopen weekend kwamen er maar liefst zes leerlingen van Wenda aan de start tijdens een dressuurwedstrijd voor paarden en pony's in Liempde bij Manege de Rekkendonken. In de Klasse L1 kwamen Danny Braat met Noxx (v. Vangelis) en Danielle vd Plas met haar Fries Ellie (v. Epke 474) aan de start. Zowel Danny als Danielle hebben allebei een jong paard en lessen al jaren bij Wenda. Voor Danny was het zelfs hun debuut in de Klasse L1. Wat liep Noxx onwijs dapper door de proef heen en de jury wist dit te waarderen met 201 punten en dit was goed voor een vijfde prijs! Danielle had haar fries Ellie lekker aan het lopen en ze lieten een prima proef zien, de jury waardeerde de proef met 203 punten en dit was goed voor een mooie derde prijs!

In de Klasse L2 kwamen drie leerlingen aan de start, namelijk: Lenneke vd Heuvel met Linford (v. Guardian), Naomi Seroo met Faerobic (v. Aerobic en Sita van Kastel met Just in Time (v. Entertainer). Voor Lenneke en haar stoere Linford was dit hun debuut in de Klasse L2 en hoe! Met een eerste en vierde prijs met 200 en 193,5 punten, was het debuut meer dan geslaagd. Met drie winstpunten rijker is Lenneke meer dan tevreden!

Noami en Sita kwamen na een lange wedstrijdpauze weer aan de start en waren beide tevreden over hun proeven. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter moeten, maar voor nu na zo'n lange tijd geen wedstrijden te hebben gereden, kwamen allebei de dames met mooie winstpunten de ring uit kwamen was het voor nu prima resultaat.

Tot slot kwam Kimberley van Die met haar knappe pony Champion's look aan de start in de Klasse DE-Z2. Kimberley rijdt sinds kort in deze Klasse en krijgt de smaak steeds te pakken. Ze lieten keurige proeven zien in Liempde en dit werd gewaardeerd door de jury met 63% en 64% en dit was goed voor een eerste en tweede prijs!

Wenda feliciteert al haar leerlingen met hun mooie behaalde resultaten!


Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites