Skip to main content

Nieuws

Mooi internationaal Lichte Tour debuut voor Firefly (v. Wynton)!

​De afgelopen dagen waren Wenda en haar chique Firefly (v. Wynton) te vinden in Exloo tijdens het internationale CDI 3* dressuurwedstrijd. Wenda en Firefly kwamen daar aan de start in de internationale Lichte Tour en dit ging niet onverdienstelijk. Voor Firefly was dit pas zijn vijfde Lichte Tour wedstrijd en had nog nooit in zo'n entourage als in Exloo gelopen.

Op woensdagavond stond de vet check op het programma, hier kwam Firefly glansrijk doorheen. Op donderdag gingen Wenda en Firefly van start in de Prix. St. Georges en in deze proef zaten iets teveel spannings- foutjes, het resulteerde in een prima 7de prijs. Op vrijdagmiddag kwamen Wenda en Firefly aan de start in de Intermediaire 1 en hier lieten ze een prima proef zien, op twee dure foutjes na. Het resulteerde in een mooie 5de prijs en dit betekende dat Wenda en Firefly zaterdagavond de Finale de 'Kur op muziek' mochten rijden. 

Voor Firefly betekende dit zijn internationale Kur debuut en wat liep hij voortreffelijk in de Kur, alle oefeningen werden mooi op de muziek uitgevoerd! Kortom Wenda was tevreden en het resulteerde in een hele gave 3de prijs met 69,45%

Firefly heeft ontzettend veel geleerd in Exloo en hij heeft onwijs goed zijn best gedaan! Wenda is enorm tevreden over Firefly, hij krijgt nu even vakantie. Daarna zal Wenda Firefly weer verder door trainen en zullen de volgende wedstrijden weer gepland gaan worden!