• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooi M1 debuut voor Britt Sol en haar Fiero (v. Argentinus)

Britt en Fiero (v. Argentinus)

​Les- en pensionklant Britt Sol reisde afgelopen zaterdag af naar Berkel-Enschot, daar stond bij Manege de Kraan een dressuurwedstrijd voor paarden op het programma. Na even een periode door getraind te hebben samen met Wenda, maakte ze in Berkel-Enschot haar M1 debuut.

Britt en Fiero vormen een stoere combinatie en ze raken steeds beter op elkaar ingespeeld! De proef in Berkel-Enschot verliep keurig, sommige onderdelen kunnen nog secuurder gereden worden, maar voor de eerste keer was ze tevreden. De jury wist de proef van Britt en Fiero te beoordelen met 202 punten en dit resulteerde in een mooie 3de prijs in een zeer sterk deelnemersveld!

Ook Wenda's leerlinge Elke Hoogenboom kwam in Berkel-Enschot aan de start met haar sensibele merrie Kaithlin (v. Electron) in de Klasse L1. Kaithlin en Elke vormen een prachtige combinatie en ze hebben de laatste periode de goede go weer te pakken. Ze lieten een prima proef zien in Berkel-Eschot en de jury wist dit te waarderen met 198 punten en ook dit was goed voor een 3de prijs!

Wenda feliciteert Britt en Elke met hun behaalde 3de prijzen!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites