• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooi naambord Dressuurstal Wenda Welten

Wenda begon 11 jaar geleden in de veldschuur op 't erf bij haar ouders met 3 ponystalletjes!! Inmiddels uitgegroeid naar 15 stallen voor pension,- training,- instructie en in- en verkoop paarden/pony's.

Wenda heeft verschillende paarden opgeleid naar de internationale Lichte Tour en verkocht naar 't buitenland! Nu op dit moment is ze aan 't trainen voor het ultieme doel met haar huidige paard Firefly (v. Wynton) naar de zwaarste en hoogste klasse de 'Grand Prix'!!

Wenda heeft vele leerlingen door de jaren heen getraind en begeleid tijdens wedstrijden, waar mooie prijzen en kampioenschappen werden/worden behaald! En nog steeds geeft Wenda met veel kennis en passie dressuurinstructie aan haar leerlingen. Wenda geeft daarnaast ook clinic's en is ook KNHS jurylid! 

Kortom dit mooie naambord is een onwijs mooi cadeau van haar ouders voor haar verjaardag onlangs en staat voor aan de weg bij haar stal. Wenda is enorm vereerd en er erg blij ermee! 

De spotjes zijn gesponsord door Mart Schoenmakers Electro! Waar Wenda erg dankbaar voor is

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites