• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooie 2de prijs voor Saffira en Esther tijdens selectie Kring de Baronie!

Esther en Elvis (v. Vitens)

Wenda's leerlingen Saffira Wever en Esther van Strijp reisde afgelopen weekend af naar Tilburg, daar stond bij Manege Thielen de eerste selectie wedstrijd van Kring de Baronie op het programma. Saffira kwam met haar paard Gigant (v. Oscar) aan de start in de Klasse M2 en Esther kwam met haar paard Elvis (v. Vitens) aan de start in de Klasse Z2.

Saffira is met Gigant net overgestapt naar de Klasse M2, voor Saffira nog hele stap aangezien ze nog nooit op dit niveau heeft gereden. Ze krijgen de oefeningen steeds beter onder de knie en in Tilburg lieten ze een zeer voorwaartse proef zien. De stap onderdelen laten ze nog wat puntjes liggen, maar de draf en galoponderdelen verliepen keurig. Het resulteerde in een mooie 2de prijs met 197,5 punten!

Esther en Elvis vormen een mooie combinatie, in Tilburg had Esther haar handjes vol aan Elvis. Elvis vond de entourage enorm spannend, maar Esther wist hem vakkundig door de proef heen te sturen. Ondanks dat Esther niet helemaal tevreden was, werd de proef door de jury beoordeeld met 432 punten en een prima 2de prijs in het sterke deelnemersveld!

Wenda feliciteert Saffira en Esther met hun behaalde 2de prijzen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.wendawelten.nl/

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites