• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooie 3de prijs voor Josje Maas en Libero tijdens 1ste selectie DE-Z1!

Josje en met haar Libero

Afgelopen zaterdag werd er in Waalwijk de eerste selectie pony's verreden van Kring de Baronie, twee leerlingen van Wenda kwamen hierbij aan de start in de Klasse DE-Z1. Josje Maas en Babette Bleeker zette hun beste beentje voort tijdens de wedstrijd in Waalwijk.

Josje en haar chique Libero vormen een mooie combinatie en in Waalwijk lieten ze een heel mooi drafgedeelte zien in de proef, in de galop lieten ze wat puntjes liggen. De jury wist het te waarderen met ruim 61% en een mooie derde prijs in het grote deelnemersveld.

Babette Bleeker traint sinds een aantal maanden bij Wenda en maakt enorme progressie in de trainingen. Babatte en haar pony Chabalito vormen een sympathieke combinatie en in Waalwijk lieten ze een correcte proef zien, waarbij op sommige onderdelen nog secuurder kunnen worden uitgevoerd. Het resulteerde in een correcte achtste prijs met net geen winstpunt in het grote deelnemersveld.

Wenda feliciteert Josje en Babette met hun behaalde resultaten!

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites