Skip to main content

Nieuws

Mooie 4de prijs voor Linn en Spirit tijdens Brabantse Kampioenschappen

Wenda's leerlinge Linn Kwantes kwam afgelopen zaterdag aan de start tijdens de Brabantse Kampioenschappen in Zijtaart! Linn kwam met haar pony Spirit aan de start in de Klasse C-B. Linn heeft haar pony Spirit pas vanaf maart en ze maken flinke progressie in de trainingen bij Wenda. Linn was nog extra komen trainen bij Wenda in de week voor de Brabantse en dit werpte zijn vruchten af in Zijtaart.

's ochtends vroeg moest Linn al aan de start verschijnen en wat lieten ze een hele mooie proef zien, nergens werd er een foutje gemaakt en het beeld was zeer vriendelijke om naar te kijken. Het resulteerde in een prachtige 2de prijs met 210,5 en 204,5 punten. Toen mocht Linn 's middags overkampen voor het Brabants Kampioenschap.

Linn en Spirit lieten weer een puike proef zien, de proef verliep eigenlijk nog beter dan 's ochtends. Bij de ene jury kreeg Linn 200 punten en bij de andere jury 182,5 punten en dit drukte de score en ook in het eindklassement. Uiteindelijk behaalde Linn de 4de prijs in het eind klassement, dit is ontzettend goed want ze vormen pas drie maanden een combinatie. Met deze mooie 4de plek heeft Linn ook een tickets weten te bemachtigen voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo!! 

Wenda feliciteert Linn met haar prachtige 4de plaats!