• Wenda Gesprek

Nieuws

Mooie 6de prijs voor Wenda en Gigant (v. Oscar) tijdens NK in Ermelo!

Wenda en Gigant (v. Oscar) kwamen gisterenochtend aan de start in de Horka prijs Klasse M1 tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo! Dit was voor Wenda en Gigant hun laatste start in de wedstrijdring. De eigenaresse Saffira Wever gaat Gigant nu zelf weer trainen en uitbrengen op de wedstrijden.

Gigant liep onwijs goed door de proef heen, nergens werd er een foutje gemaakt en Gigant bleef mooi open in de aanleuning lopen. Kortom het beeld zag er erg sympathiek uit en het drie koppige jurykorps wist dit te waarderen met 68,2%. Hiermee behaalde Wenda en Gigant een mooie 6de prijs in een heel sterk deelnemersveld, waar de percentages dicht bij elkaar lagen!

Wenda bedankt Saffira Wever dat ze haar paard mocht trainen en uitbrengen tijdens de wedstrijden. Aangezien Saffira nu Gigant zelf weer gaat uitbrengen, betekent dit dat Wenda weer ruimte krijgt om een paard te trainen. Je kunt bij Wenda je paard in training zetten om door te laten trainen, je paard zal optimaal getraind en verzorgd worden. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je paard op wedstrijden uit te laten brengen of eventueel voor de verkoop aan te bieden.

Heb jij eventueel een paard staan, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Wenda.   

Dressuurstal

Wenda Welten

Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens.

Social media

Contact

  • Moergestelseweg 13
  • 5089 NW Haghorst
  • Tel. 06 178 526 32
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.wendawelten.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites